perjantai 15. maaliskuuta 2013

Sipulirengaspikkuleivät

Kahvipöydän komistukset!

Miksi sipulirenkaissa on kolo? No tietysti sitä varten, että sinne laitetaan jotain täytettä, kuten soijajuustoa! Suosittelen syömään nämä ketsupin ja jonkin tulisen kastikkeen sekoituksen kera. Toimivat myös kylminä, jos nyt jostain syystä haluaa tarjota vaikka vieraille juhlissa tällaisia hassutuksia.

Sipulirengaspikkuleivät
  • pakastettuja paneroituja sipulirenkaita
  • sulavaa soijajuustoa (esim. Cheezly)
  • valkosipulirouhetta
  • mustia seesaminsiemeniä
  1. Asettele sipulirenkaat leivinpaperin päälle.
  2. Murenna niiden koloihin reilusti sulavaa soijajuustoa.
  3. Ripottele sipulirengaspikkuleipien pinnalle valkosipulirouhetta ja mustia seesaminsiemeniä.
  4. Paista 225-asteisessa uunissa n. 20 minuuttia.
  5. Anna pikkuleipien jähmettyä muutaman minuutin ajan ennen niiden siirtämistä, jotta soijajuusto ehtii hieman asettua eikä valu pois.

Soijajuustokasa kutistuu paistamisen aikana littanaksi, joten soijajuustoa saa laittaa paljon!
Yhdestä Cheezly-kiekosta riittää pyöreästi kuuteentoista pikkuleipään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti