Siis mitä häh?!


Huono valo, ruma kattaus kertoo siitä, mitä tapahtuu, kun ruoanlaittajalla ei ole malttia asetella ruokaa lautaselle kauniisti tai varsinkaan odottaa seuraavaa päivää ja luonnonvaloa. Reseptit ovat todettu koti- ja eväsolosuhteisiin kelpaaviksi, eikä niitä täten välttämättä ole varsinaisesti hiottu täydellisiksi gourmet-tason annoksiksi. Kaikki blogin reseptit ovat vegaanisia.

Blogia kirjoittaa Satu Saunio, joka saattaa olla joillekin tuttu juttu Kamomillan konditoria -blogistaan. Jos sinulla on asiaa, jota et halua kertoa blogikirjoituksen kommenteissa, löydät täältä yhteystietoni.

Kuvien ja reseptien tekijänoikeudet

Blogin ohjeita saa käyttää vapaasti. Jos joku jostain kummallisesta syystä johtuen haluaa lainata blogin kuvia, saa niitä käyttää vapaasti eläinten oikeuksia ja veganismia edistäviin tarkoituksiin. Huomautan kuitenkin, että maailmassa on noin miljoona sellaista vegaanista blogia, joiden kuvat ajavat näitä tavoitteita huomattavasti paremmin. Jos haluat käyttää kuvia muihin kuin edellämainittuihin tarkoituksiin, kysythän ensin luvan!

8 kommenttia:

 1. Ihan mahtava vegaaniruokablogi! Rakastan itseironista asennetta ja arvostan konstailematonta meininkiä ruoanlaitossa! Pussinsulkijat <3

  VastaaPoista
 2. Hei miksi en ole tajunnut tätä blogia aikaisemmin! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä tätä ole sen ihmeellisemmin oikein missään mainostettukaan, joten huomaaminen on monelle ollut arpapeliä :)

   Poista
 3. MAHTAVAA. Mä olen täällä silmät levällään ja suu auki (ja kuola poskella) lukenut näitä reseptejä. Heti pitäisi kokkailla ainakin ehkä kaikkia. Ainoastaan! Loistolöytö siis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kamalasti! Ja anteeksi kamalasti, että viestiisi vastaaminen kesti näin tuhottoman kauan!!

   Poista
 4. jes, mahtava blogi! arkena kun pitää ruokaa vääntää, niin eipä sitä arvoa anna upeille kuville ja erikoisraaka-aineille, joiden perässä pitää ravata koko kaupunki läpi. Nopee, helppoa ja hyvää, toimii.

  VastaaPoista