keskiviikko 23. tammikuuta 2013

Tervetuloa sinne, missä esteettisyys vaatii liikaa malttia!

Loin tämän blogin tehtyäni jälleen kerran oikein kelvollista ruokaa, mutta otettuani siitä malttamattomana ihan kamalan ruman kuvan. Päätin nimetä blogin tavalla, josta satunnainenkin lukija ymmärtää heti, mistä tässä blogissa EI ole kyse – raikkaista ja kauniista ruokakuvista. On toki mahdollista, että niitäkin tänne päätyy, jos minulla käy hyvä säkä, enkä esimerkiksi kesällä malta odottaa iltaan asti, että tulee tarpeeksi pimeää. Tarkoituksenani on äärimmäisen satunnaisin väliajoin kirjoittaa tänne hyväksi havaitsemiani reseptejä itselleni muistiin ja samalla muille jaettavaksi. Niitä odotellessa tässä hieman alkupaloja siitä, minkälaista kuvamateriaalia on luvassa.

Näyttäisi tofulta, porkkanoilta ja ehkä omenoilta soija- tai kaurakermalla.

Suosikkikaalini romanesco tofun ja muiden rehujen sekä hienosti muotoillun, kurkumalla värjätyn riisin kera.

Ooh! Sushia!

Seitannakkikastike ja perunat

Tiedostonimen perusteella tämä on ilmeisesti tofua hapanimeläkastikkeessa.

Näyttävät uuniperunoilta ja jonkinlaiselta majoneesintäyteiseltä salaatilta tomaattilohkojen kera.

Arvatenkin jonkinlaisia papupihvejä, oletettavasti pinaattikastiketta,
kalvakkaa perunamuusia sekä tomaattia ja kurkkua.

Kaalilaatikkoa!

Ja ai niin. Blogin kaikki reseptit tulevat olemaan vegaanisia.

7 kommenttia:

 1. Miksi blogin nimi on "Huono valo ja ruma kattaus", jos: "Päätin nimetä blogin tavalla, josta satunnainenkin lukija ymmärtää heti, mistä tässä blogissa EI ole kyse." :D

  VastaaPoista
 2. Noooh, lauseesta taisi unohtua loppuselitys eli se, että blogissa ei muiden ruokablogien tapaan ole kauniita kuvia. Lisään sen tuonne :)

  VastaaPoista
 3. Mä olen niin kaivannut jotain tällaista! Mahtavaa.

  VastaaPoista
 4. Hih, tuollaisia ne on ne mun ruokakuvatkin ja siks oon päätynyt laittaan niitä vaan naamakirjaan kavereitten nähtäväksi enkä blogiin...varsinkin kun reseptitkin on 99% jonkun muun kuin mun kehittämiä.
  -Kemppuli-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Mua huvittaa noissa tän postauksen kuvissa se, että oon ihan aidosti yrittänyt ottaa hienoja kuvia, mutta homma on epäonnistunut aika mahtavasti. Mun mielestä kaikkien maailman ruokablogien ei tarvi näyttää ruokalehden kuvitukselta. Toivoisinkin, että myös muut uskaltaisivat perustaa blogeja, vaikka niiden kuva-anti ei olisikaan taiteellisesti täydellinen.

   Poista
 5. Niin ja tän blogin pistin heti kirjanmerkkeihin ja syötteisiin!
  -Kemppuli-

  VastaaPoista