perjantai 5. heinäkuuta 2013

Sipuli-vesikastike


Ehkä paras juttu uusien perunoiden kanssa syötäväksi on sipuli-vesikastike, nimestään huolimatta. Perunoiden ja kastikkeen kaverina söin tänään Topasin grillipihvejä sekä porkkana- ja naurisraastetta. Tykkäsin kaikesta, paitsi grillipihvin punainen kastike oli mielestäni väärällä tavalla pistävän makuista.

Sipuli-vesikastike (n. 2 dl)
  • 2 dl sipulia silputtuna tai renkaina
  • 2 rkl vegaanista margariinia (esim. tummansininen Keiju)
  • 1 dl vettä
  • 0,5 tl suolaa
  1. Mittaa kaikki ainekset kattilaan ja kuumenna.
  2. Anna kiehua pienellä lämmöllä, kunnes sipulit ovat pehmentyneet, n. 5 minuuttia.
  3. Tarjoile heti uusien perunoiden kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti