maanantai 8. kesäkuuta 2015

Pastasalaatti


Minulla oli hallussani täydellisen kypsä avokado, joten päätin sijoittaa sen vatsaani osana tätä ihanaa salaattia.

Pastasalaatti (yhdelle nälkäiselle tai useammalle lisukkeeksi)
  • 2 dl kuivaa pastaa
  • 1 rkl öljyä
  • 2 tl etikkaa
  • 0,5 tl mustapippurirouhetta
  • 0,5 tl sokeria
  • 0,25 tl suolaa
  • 1 punasipuli
  • 1 valkosipulinkynsi
  • puolikas paprika
  • 2 tomaattia
  • 1 avokado
  • puolikas ruukku salaattia
  • 2 dl herneitä
  1. Keitä pasta kypsäksi suolalla maustetussa vedessä.
  2. Mittaa salaattikulhon pohjalle öljy, etikka, mustapippuri, sokeri ja suola. Pilko punasipuli pieniksi kuutioiksi ja hienonna valkosipuli. Lisää ne kulhoon ja anna marinoitua hetken aikaa.
  3. Pilko kaikki loput ainekset sopiviksi paloiksi. Sekoita kaikki salaatin ainekset yhteen.

2 kommenttia:

  1. Kiva blogi! Tuli jotenkin ikävä herneitä kun näin tän reseptin :D Viimeksi olen syönyt tällaisia normaaleita herneitä joskus vuosi sitten. Kikherneitä kyllä senkin edestä!

    Tää on sillä tavalla hauska blogi kun ohjeet on tosi yksinkertaisia. Itsekin syön aina vähän kaikkea sekaisin ja tulos on aina yllättävän hyvä! Esimerkiksi tällä hetkellä suosikkiruokani on keitetty parsakaali taifunin tofu rosson kanssa. Myös kaikki linssikeittovariaatiot on parhaita.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Herneet on mun lempiruokaa joko pakaste- tai tuoreina versioina ja siksi niitä taitaa näkyä täällä aika monissa ohjeissa :) Päivitän tätä blogia tosi harvoin ja satunnaisesti, mutta pyrin aina lisäämään tänne sellaisia reseptejä, jotka eivät ole turhan hankalia toteuttaa. Taifunin tofut on kyllä tosi hyviä. Oma suosikkini on manteli-seesamtofu.

      Poista