maanantai 8. huhtikuuta 2013

Avokadopasta

Annos aseteltu kauniisti syliin, valkoisten kotilöffäilypitkienkalsareiden päälle.

Niin hyvää ja ähkyisää! Ohje on muokattu tästä Jolien reseptistä oman jääkaappini sisällön mukaiseksi, mutta tuo originaalimpikin versio on tosi hyvää.

Jos kaipaat annokseen lisää proteiinia, kuumenna pussillinen pakasteherneitä tai paista paketillinen kylmäsavutofua pastan ja avokadokastikkeen seuraksi.

Avokadopasta (2:lle)
  • 1 ruukullinen tuoretta basilikaa
  • puolikas ruukullinen tuoretta persiljaa
  • 1 kypsä avokado
  • 1 tuore chili
  • 1 tai useampi valkosipulinkynsi
  • puolikas punasipuli
  • 2 rkl sitruunamehua
  • 0,5 dl oliiviöljyä
  • 0,5 dl oluthiivahiutaleita
  • 0,25 tl suolaa 
  1. Keitä pieni kattilallinen pastaa ja valmista sillä aikaa kastike.
  2. Mittaa kaikki kastikkeen ainekset tehosekoittimeen ja käytä konetta, kunnes kastike on tasaista. Voit vaihtoehtoisesti soseuttaa avokadon haarukalla, silputa loput ainekset mahdollisimman pieneksi ja sekoittaa kaikki kastikkeen ainekset yhteen.
  3. Yhdistä kastike valutetun pastan kanssa. Tarjoile heti. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti