|
Sillä on kyllä tosi tylsä nimi! |
Jos raakojen kasvisten syöminen tuntuu työläältä tai vaikka mauttomalta, kannattaa niiden kanssa syödä jotain hyvää kastiketta. Uppoaa varmasti paremmin!
Värikäs kaalisalaatti
- 0,5 dl kananmunatonta majoneesia (esim. Plamil, X-tra Kevyt tai tämä)
- 1 valkosipulinkynsi murskattuna
- 1 tl sinappia
- 1 tl öljyä
- 0,25 tl suolaa
- 0,25 tl mustapippurirouhetta
- 3 dl suikaloitua punakaalia
- 2 dl sulatettuja pakasteherneitä
- 2 ohuiksi renkaiksi leikattua porkkanaa
- 1 kuutioitu omena
- Sekoita majoneesi, valkosipuli, sinappi, öljy, suola ja pippuri.
- Sekoita niiden joukkoon loput aineet.
- Anna maustua jääkaapissa puoli tuntia ennen tarjoilua.
- Tarjoile lisukkeena tai vaikkapa leivän välissä.
|
Mutta on se kyllä oikeastikin värikäs! |
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti