torstai 7. helmikuuta 2013

Cashewpähkinäparmesan

Katseen vangitsee häikäisevä viiva keskellä kuvaa.

Jos sinulla on kaipuu ripotella pastan päälle jotain, saattaa tässä olla ratkaisu ongelmaasi. Tämä toimii erinomaisesti myös popkornimausteena. Cashewpähkinät tekevät tästä kermaisen ja oluthiivahiutaleet puolestaan juustoisen. Yksinkertaista juustoa ilman lehmiä siis. Jee!

Cashewpähkinäparmesaani
  • 1 dl paahdettuja ja suolattuja cashewpähkinöitä
  • 1 rkl oluthiivahiutaleita
  1. Laita molemmat ainekset tehosekoittimeen ja käynnistä kone.
  2. Surauttele, kunnes pähkinät ovat murskaa, mutta eivät kuitenkaan tahnaa.
  3. Käytä esimerkiksi pastan tai popkornin päälle ripoteltuna. Säilytä mieluiten jääkaapissa, koska rikotut pähkinät härskiintyvät helposti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti