Studioni vakiovaruste on vihreä torkkupeitto, jonka päällä kaikki näyttää ainakin punaisemmalta. |
Tämän ruokalajin inspiraationa käytin sitä, mitä kaikkea minulta sattui kaapista löytymään, ja lopputulos oli aika jees.
Kikherne-pastavuoka
- 4 dl kuivaa pastaa
- 3 dl keitettyjä kikherneitä (1 tlk)
- 0,5 dl öljyä
- 1,5 dl vettä
- 0,5 tl suolaa
- 1 tl cajunmaustetta
- 2 rkl oluthiivahiutaleita
- 1 rkl tomaattipyrettä
- 1 tl jeeraa
- 1 rkl savupaprikaa
- 2 tl kuivattua basilikaa
- 1 tl kuivattua persiljaa
- 0,5 tl kuivattua meiramia
- 1 iso sipuli
- 1 paprika
- 2 valkosipulinkynttä
- Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan, mielellään suolalla maustetussa vedessä.
- Soseuta kikherneet, öljy, vesi, suola, cajunmauste, oluthiivahiutaleet, tomaattipyre, jeera ja savupaprika tehosekoittimessa tai sauvasekoittimella tasaiseksi massaksi.
- Kuutioi sipuli ja paprika ja hienonna valkosipuli. Sekoita ne ja yrttimausteet kikhernemassan sekaan.
- Yhdistä kaikki ainekset uunivuokaan ja paista kannen alla 190-asteisessa uunissa n. 40 minuuttia.
- Tarjoile esimerkiksi porkkanaraasteen kera.
Hyvä blogi, parhaat kuvatekstit! :)
VastaaPoistaKiitos :)
PoistaVoikohan kikhernejauhoa käyttää jotenkin tuossa mössössä soseutettujen papujen sijaan?
VastaaPoistaTodennäköisesti voi, mutta mulla ei ole mitään hajua määristä :)
Poista